Trädgårdsanläggning

OM LINDELLS GRÄV

Trädgårdsanläggning är bara en av de saker som min firma kan hjälpa dig med. Jag gör så mycket mer och vid behov tar jag in extern arbetskraft. Mitt namn är Edvard Lindell och det är jag som både driver firman och utför tjänster inom markarbeten. Lindells Gräv är en enmansfirma som i första hand vänder sig till kunder i form av privatpersoner, men även företag är självklart välkomna att anlita mig. Till de uppdrag som kräver mer arbetskraft och resurser så hyr jag som ovan nämnts in personal.

Några exempel på vanliga uppdrag är att gräva för husgrund, dränering och trädgårdsanläggning. Har du en plan eller vision så är min högsta ambition att införliva den. Läs gärna mer under tjänster för att se mer exempel på uppdrag som jag kan hjälpa till med. Självklart innehar jag F-skattsedel och all form av försäkring som behövs och krävs. Det handlar om en trygghet för både mig och dig.

Eftersom jag utgår från Jönköping är det i huvudsak i närliggande städer och orter som mitt kundnät finns. Om du har några frågor kring mitt företag eller mina tjänster så fyll gärna i kontaktformuläret nedan så återkommer jag så snart jag har möjlighet. Jag erbjuder också kostnadsfri offert. Jag ser fram mot att få erbjuda dig min hjälp. Nöjda kunder är min högsta prioritet och därför arbetar jag både noggrant och strukturerat. Tack vare all den rutin jag har skaffat mig ser jag dessutom till att jobba effektivt och att slutföra mina uppdrag enligt överenskommen tidsplan.

trädgårdsanläggning Jönköping Ulricehamn Nässjö Gränna

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Lindells Gräv

Edvard Lindell

076-196 97 07

edvard2009@live.se

Öppettider

Mån - Fre: 07:00 - 17:00
Har öppet längre vid behov, bara att kontakta mig vid speciella önskemål