Dränering

TJÄNSTER

Lindells Gräv har mycket erfarenhet och kompetens kring alla former av markarbeten. Några exempel på uppdrag som firman kan anlitas för är dränering, trädgårdsanläggning och stenläggning. Då firman utgår från Jönköping är en enmansfirma så är det i huvudsak privatkunder i närliggande städer och orter som är främsta målgrupp.

Behöver du en skicklig grävare – då har du hittat rätt! Husdränering, husgrunder, skogsväg, dikesgrävning, kabelgrävning och grävning för avlopp är vanliga uppdrag. Lindells Gräv har också kunskap om trädgårdsanläggning så som gräsmattor och liknande. Jag som driver firman har en hög arbetsmoral, arbetar med stor noggrannhet och har en drivkraft att göra varje enskilt uppdrag lika bra. I de fall som mer arbetskraft krävs så hyr jag  in utbildad extrapersonal. Firman innehar F-skattsedel och innehar alla försäkringar som krävs och behövs för att både yrkesman och kund ska känna sig trygg.

Är du i behov av någon av nämnda tjänster så kan du med fördel kontakta Lindells Gräv. Du kan höra av dig angående en kostnadsfri offert och har du några frågor angående tjänster och tillgänglighet för önskat uppdrag så kan du enkelt fylla i kontaktformuläret nedan så återkopplas du så snart som möjligt.

dränering Ulricehamn Jönköping Nässjö Gränna

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Lindells Gräv

Edvard Lindell

076-196 97 07

edvard2009@live.se

Öppettider

Mån - Fre: 07:00 - 17:00
Har öppet längre vid behov, bara att kontakta mig vid speciella önskemål